Wednesday, October 30, 2013

Ahli baru dalam family kami...

Posted by mamawafiq at 8:57 PM 0 comments

Seperti yg telah dijanjikan aku perkenalkan ahli baru dlm family kami... walaupun kenalkan agak lambat kan...

Td aku janji esok tp bosan2 post je la ari nie.. xsalah kan...

Malas nk tulis panjang2... memperkenalkan.....

Eryna Hana Farzana....

baru nk start ber'blog' semula...

Posted by mamawafiq at 5:32 PM 0 comments
Assalamualaikum...

Dah lama x ber'blog'... ni baru nak start balik... windu la pulak... actually byk benda nk share kat sini tapi asyik xberkesempatan je... asyik bz je... bz dgn mcm2 hal.... huhuhu..

Mesti ramai following blog ni dah lari kan.. huhuhu.... xpe... xpe... esok aku akan perkenalkan keluarga baru dalam family aku erk... "My Little Pricess".. tunguuuuu erkkk.... dah 10 bulan ok... hehehe

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez