Thursday, April 15, 2010

♥ WafiQ @ Port Dickson

Posted by mamawafiq at 12:43 PM 2 comments
Lama x g bercuti... jadi kitaorg pun buat keputusan nk g bercuti.. x jauh.. Port Dickson je... Amik Rumah Perangian Persekutuan... Apartment 2 bilik... kitaorg pergi hari biase... bukan ape.. kebetulan pengasuh wafiQ cuti.. dorg nk g LAbuan jadi kitaorg pun kne la cuti gak cz wafiQ xde pengasuh.... daripada xde benda nk buat n melepak je kat umah baik g jalan²... tol x??

Nak d jadikan cerita, baru je nk kuar dari Putrajaya, tiba² kerata mati tengah jalan... panik jap... dah tu wafiQ tido lak... sian kat die.. berpeluh² die tapi d sebabkan mengatuk sgt kot jadi die x peduli... die tido gak.... berpiknik la kitaorg jap kat tepi jalan sementera tunggu member hubby dtg wt jumper....

Disebabkan semangat nk bercuti tu berkobar² kita tebalkan muka kol abang zali (Abang hubby).. pinjam kereta... so dgn kereta abg zali la kitaorg meneruskan perjalanan ke Port Dickson...
Ni la kereta Abang zali yg berjasa bawa kami ke PD.. hehehe

setelah sampai.... hubby telah d tugaskan untuk membuka pintu apartment kami... ☺
Baca bismillah dulu tau bang.. pas tu bagi salam.... Assalamualaikum....

Masuk je apartment wafiQ bukan main suke lagi.. ye la.. umah luaskan.... satu umah die xplore...
Pelik ye syg.. umah lain erk...

Lepas kemas² umah kitaorg bawa wafiQ g pantai lak.... rupanye si kecik tu takut ombak.... die risau bile ombak tu dtg kat die pastu die geli nk pijak pantai... hehehe....
 wafiQ x suke la abah.. huhuhu

last² wafiQ mandi kat swimming pool je... hehehe....
 WafiQ beraksi....
 WafiQ n Abah...
 Wafiq n Mama...
 WafiQ keletihan selepas mandi....
 Kembali xtive selepas hilang penat....
 Malam ke 2 wafiq dah wt cam umah sendiri....


 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez