Thursday, October 7, 2010

Raya 2010..

Posted by mamawafiq at 11:31 AM 0 comments
Rasenye sempat lagi x aku nk ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kengkawan sume??? maklum la skrg ni dah 28 syawal.. hehehe  xkisah la kan... ape² pun aku nak minta maaf kat sume kengkawan aku atas sume kesalahan yg telah aku lakukan secara sengaja or xsengaja dari dulu sampai la aku dah besar panjang camni.. besar je, panjang x kot  maklum la kan.. aku ni manusia yg lepas dari melakukan kesalahan... harap dimaafkan la erk...

Dan aku nk kongsi jgk ngn kowang sume pertama kali wafiq berhari raya, Suasana Hari Raya bukan lagu anuar zain n ellina tu tau buat wafiq.. 1st raya aku sekuarga kat seremban.. sehari sebelum raya dah sampai seremban.. aku amik halfday... alhamdulillah.. xsangkut dalam jem maklum la en asben kan terror cari jalan yg x jem  jom la tgk pic² kitaorg kat seremban... xambik banyak pun cz bateri camera nk abis

siannye anak mama ni... penat erk...

pastu, lepas semayang sunat hari raya.. kiteorg sume g ziarah 'teratak' arwah ibu nertuaku.. xde pic cz mama xbaa camera time tu  lepas sume selesai kitaorg balik umah, bersalam salaman n bermaaf²an.. part ni aku mmg touching sgt, huhuhu  1st time alami kat umah mertua... adik beradik en. asben minta maaf sambil ucapkan kata² ngn panjang lebar... sesuatu pengalaman yg berharga bagi aku.. cz aku n adik beradik minta maaf cakap sikit² je tapi nanis je lebih, hehehe   tibe giliran aku kekok gak tapi ikut camne dorg wt la... time minta maaf ngn en. asben... sedih sgt... harus la aku nanis, banyak dosa ngn en. asben aku minta maaf ngn en. asben pastu wt² bz ngn en wafiq... kes nk cover mata la ni, hehehe  lepas selesai sessi minta maaf, sessi kedua lak.. sessi melantak... hahaha.. bab ni aku suka... lepas melantak n sume dah kenyang.. aku sikit je lagi nk jadi ular sawa kitaorg gerak balik trolak, perak.... kampungku   sampai trolak petang... alhamdulillah.. xjem...

2nd Raya - Kitaorg gerak dari trolak nk ke ipoh, nk merisik untuk adik bongsu aku, umo dah 28 tapi perangai cam bebudak lagi, camno nk tawen?  budak Taman Perpaduan.. dtg sini teringat zaman² remaja aku penah duduk sini dulu, time bujang² dulu la  pas selesai kitaorg lepak kat umak yong aku kat kelebang jaya... so layan la antara pic yg aku sempat snap...


3rd Raya kitaorg gerak g melawat saudara mara mak ngn abah.. Parit Buntar-mak n Bagan Serai - Abah sempat gak mama n en wafiq posing... sori pic en. asben xde cz die yg jadi jurufoto   

4rd Raya... masanga untuk kitaorg balik.. huhuhu syedey la  balik singgah umah yong kat ipoh yong naik sekali ngn kitaorg jadi kne la antar yong sekeluarga kat umah dorg dulu   sempat gak mama snap pic anak mama ni.. hehehe

Lepas balik dari umah yong tu kitaorg pun meneruskan perjalanan yg tinggal lagi separuh tu... tup² en. asben terasa cam nk lajak ke PD... Family en. asben bercuti kat sana tapi en. asben xleh join cz dah janji ngn mama  jadi untuk xhampakan hasrat en. asben, aku ikutkan je la  lagipun die yg bawa keta, aku duduk je   sampai PD dalam pukul 5.30 ptg... so ni la pic gedik santai kitaorg...

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez