Wednesday, May 11, 2011

Aku Dah Jatuh Hati.....

Posted by mamawafiq at 3:54 PM 0 comments
kalau dulu aku cuma layan rancangan die kat tv je... bukan pe.. aku suke sgt cara n langkah serta tindakan die yg ala-ala berani mati tu... mmg terrrbaaaeeekkk la... tapi sejak kebelakangan ni aku TERjatuh hati ngn blog die lak...

mmg xjadi keja la klu mengadap blog die... mmg best... isu yg die tulis tu kengkadang wt aku berasap gak la tapi aku relax n cool je... aku just jadi silent reader je... malas nk komen ape².. mmg kadang² ade gak tergerak hati nk komen tapi aku batalkan memandangkan dah ramai org komen n ape yg aku nk komen tu same je ngn ape yg org lain komen so malas la nk komen.... pada kawan² yg rase² cam nk try jenguk blog die try la klik mazidul


buat tatapan, renungan dan pengetahuan..... bukan nk cari salah tapi cuba untuk menjadi lebih baik dari sekarang....
 
 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez