Saturday, November 2, 2013

Toyol Kepala Hitam II

Posted by mamawafiq at 1:34 PM

Kes toyol kepala hitam tu xsettle lagi... tp mcm2 pulak jadinye... ade yg terasa hati lak... pelik kan... xde sape nk tuduh2... xde bukti kan...

Tp aku pelik gak ngn brader ni... start dari kes tu... die cam glabah bewak lak... statement lak berubah2... ek.. nape ek.. xde sape pun tuduh die tp die lak yg mengelabah...

Kitaorg cuma citer pasal door access... door access bilik mel n secara jujurnya door access brader tu pun kitaorg tgk la cz dia salah seorg yg masuk bilik tu..

Die sounds aku ngn akak opis tu yg xtahan... die ckp kitaorg tuduh die... dh dh keje 27 tahun n nama die bersih... jd dia xkan buat mcm ni... aku terkejut gak ... apehal lak ni... aku tanye.. nape ni bang... sape tuduh abang... xde sape tuduh abg... kitaorg cuma cakap je... sape2 yg masuk bilik tu... dia ckp die berani ckp depan al-quran... aku ckp.. xyah la sampai camtu... klu abg xbuat.. klu abg xsalah wt pe nk takut... tunggu je la dorg siasat...

Aku ingatkan kes dh settle... rupanya esok pagi dia dtg bawa result darah... tekanan darah dia naik... aik.. ape kne mengena lak... wt pe nk fkr sampai camtu klu xbuatkan... xde sapa dh berckp pasal tu dah td die yg bukak cerita.. adooiii ...

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez