Thursday, February 25, 2010

♥ PERFUME DE'QESTINA - PERFUME TANPA ALKOHOL

Posted by mamawafiq at 5:25 PM 0 comments
PERFUME UNTUK SEMUA....

YANG PENTING TANPA ALKOHOL n DAH SAH² LA BOLE BAWA SEMBAHYANG KAN.... SERTA TAHAN LAMA - LONG LASTING

X MAHAL... 1 SET RM25.00
KALAU NAK JADI AHLI RM95.00 DAN PERCUMA 4 SET PERFUME
SILA LA JENGUK KAT BAWAH NI UNTUK MAKLUMAT LANJUT....
V
V
V
V
V
V
Pink Perfume For Women

Inspired by :
1. Amor amor - Cahcharel
2. Ralph - Ralph Lauren
3. Paris Hilton - Paris Hilton

Purple Perfume For Women

Inspired by :
1. Flower - Kenzo
2. Miracle - Lancome
3. Hugo - Hugo Boss

Green Perfume For Men

Inspired by :
1. Desire Blue - Alfred Dunhill
2. Aqua Dio Gio - Giorgio Armani
3. Extreme - Bvlgari

Black Perfume For Men

Inspired by :
1. Desire - Alfred Dunhill
2. Eternity - Calvin Klein
3. Polo Black - Ralph Lauren

Berminat ?????

Sila email ke mama.wafiq@yahoo.com atau
SMS ke 017-2676218 butiran
(Nama, Item dan Kuantiti)
(Caj Penghantaran RM6.00)

Saya akan membuat pengesahan barangan dan No. akaun saya. Sekiranya setuju boleh la membuat pembayaran melalui akaun bank saya dan nyatakan butir-butir pembayaran
(Nama, Tarikh, Masa dan nama bank)
Penghantaran akan dibuat secepat mungkin dan saya akan SMS or Email Tracking No.

Friday, February 12, 2010

♥ Hadiah hari jadi ♥

Posted by mamawafiq at 3:57 PM 0 comments
Bulan ni bulan berkasih sayang utk aku... cz bulan ni besday aku.. aku sebenarnye bukan lah berharap sgt nk dpt hadiah² ni tapi klu dapat alhamdulillah la... beberapa kali gak la aku remind kat hubby bulan ni bulan ape??? minggu depan hari ape yg penting?????? x harap hadiah tapi klu ade org belanjer makan pun ok gak.... Tup² sebelum sampai hari yg di tunggu² aku dah pun terima hadiah yg aku sendiri x sangka.. mmg dah lama aku idamkan tapi di sebabkan fikirkan poket aku yg x berapa nk mampu ni aku diamkan je... akhirnye hubby belikan jugak idaman aku.. treng... treng... treng....
V
V
V
V
V
V
V
V

Ni la pump terbaru aku.. best

Walaubagaimanapun aku tetap xkan lupakan jasa pump medela harmony aku... best jugak.. time terdesak or dalam keta bole la pakai...

walaupun dah ade breast pump yg baru aku tetap sayang kat pump ni..

Friday, February 5, 2010

♥ Jalan² kat The Mines ♥

Posted by mamawafiq at 10:57 AM 0 comments
WafiQ ngn Mama n Abah

Ari tu suami amik mak ngn abah kat kg.. Bawa g umah kami la kat PUTRAJAYA.. Ye la, dorg pun xpernah pijak BUMI PUTRAJAYA ni.. jadi kami pun bawa la dtg sini n bawa la g jalan² sekitar putrajaya n yg berdekatan ngnnye…

Mama pun nak pose jugak...

Pagi tu pas sume dah b’fast kitaorg g The Mines.. Rasenye tempat tu sesuai kot cz bole bawa mak ngn abah naik bot keliling tasik mines tu.. cz abah dah cakap die xlarat nk jalan lama², sakit kaki…

Pasangan Bahagia.... bersama anak, menantu n cucu

Sampai kat ‘the mines’ tu aku g tanya kat kaunter tiket, bayaran naik bot tu.. tasik besar Adult RM27, Tasik Kecik Adult RM22.. Warga Emas dpt potongan.. WafiQ lak FREE…

Abah WafiQ

Sebelum bot bergerak, aku beli makanan ikan cz driver bot tu cakap nanti die akan berhenti kat tgh² tasik nanti.. time tu leh bagi makanan ikan..

Abah nk pancing saham kat wafiQ

Cuaca hari tu mmg panas tapi angin kencang jgk.. WafiQ terjaga bile dgr enjin bot.. memula tu muke die cam pelik je.. maklum la x penah naik bot.. tapi pastu die yg xcited… xnak duduk, nk berdiri n loncat²… tambahan bile die tgk ikan² tangkap makanan yg kitaorg lempaQ dlm tasik tu… tgk WafiQ n tok ngn wawan die seronok sangat.. ye la, disamping dapat jalan² dapat gak bermesra ngn cucu..

Dalam Bot

wafiQ ngn tok, wawan n mama
WafiQ n Abah

WafiQ n Mama

Ngan Mama lagi.. hehehe

Pastu kitaorg makan kat chiken rice shop… Nampak riak muka mak ngan abah seronok sgt…

Kat Chicken Rice Shop
pastu kitaorg bawa g MASJID PUTRA lak.. semayang Zohor kat sana.. bawa pusing²..

Kat Masjid Putra
Balik umah sume kepenatan…  tapi wafiQ tetap camtu gak... x penat ke budak ni erk...

malam lak g KAJANG.. rumah abg ipaQ aku.. buat kenduri doa selamat n kenduri arwah untuk Arwah Mak Mertua Aku… Malam tu bapak mertua aku suruh abah jadi imam.. dah la abah letih makanya tersasul-sasul la org tua tu.. sampaikan kitaorg kne buat sujut sahwi (xpe la pelajaran baru tu)…

Kak Puteri jadi pengasuh wafiQ

WafiQ, mama n Kak Dina

Sayang Mama...
Ahad kitaorg x g memana pun cz suami kne keje… duduk umah n rehat²…


Serasi kan mama ngn wafiQ
 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez