Thursday, June 3, 2010

GIVE AWAY "CAYANG IBU"

Posted by mamawafiq at 10:41 AM
hai....

dah lama xjoin contest or yg seangkatan ngnnye... kali ni aku nk join Give Away " Cayang Ibu" anjuran Ibu Imanina... Actually aku mmg nk join contest ni tapi aku dah kne TAG ngn SIS-Ummi terlebih dahulu jadi aku teruskan la jugak niat suci murni aku tu.... mane tahu rezeki wafiQ kan???

"STICY MODE" ~~ Imanina Cute n Ibu Emma


ni pulak WafiQ n MamawafiQ....

Gambar ni amik masa dalam keta nk g Alamanda... WafiQ lak xreti nk duduk diam, asyik memanjat je.. jadi aku kuarkan la camera.. bile WafiQ nampak je camera die terus senyum.. ha... bukan senang tgk pic wafiQ senyum.. cz selalunye WafiQ xnk senyum bile depan camera.... (sebenarnye, WafiQ senyum tu cz die nkkan camera tu)...

Senyuman Menawan Dari WafiQ.. Imanina Terpikat x?????? hehehe (mane tahu klu imanina terpikat ade chance la WafiQ menang kan?????)

Dan Dengan Bangganya Aku nk TAG Kengkawan aku kat Bawah ni.... Kepada korang²... join la contest ni erk.. reramai la kita memeriahkan suasana...

1. MamaDhia ~~ http://sayangyana.blogspot.com/
2. Ida ~~ http://rieda96.blogspot.com/
3. Ayu_Hafiz ~~ http://airisnaufal.blogspot.com/
4. Eiya ~~ http://eiyakiesah.blogspot.com/
5. BabyIbu ~~ http://babyibu.blogspot.com/

1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com)

~~ dah lama dah follow....

2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog
~~ Selesai...


3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda untuk mengetahui perkembangan blog saye...(yup..me suke buat give away )...
~~ Sudah Semestinya....


4.Yang paling penting letakkan Pic korang bersama ur baby or anak..bagi yang belum kawen tu,leh la amik pic bersama anak sedara anda..(anda tergolong dalam golongan ibu saudara..ibu gak kan??)
~~ Pic WafiQ n MamaWafiQ....

5. Korang mesti ceritakan moment gambo tu kat en3 korang (contoh: gambo ni me amik kat cameron masa imanina nakal2..)
~~ Dah Jugak...

5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni...
~~ Orait...


6. kat en3 comment nanti jangan lupa letak "sayang imanina"
~~ Ok....

2 comments:

Emacupcake on June 4, 2010 at 8:07 AM said...

tenkiu kak joint GA...imanina pun tertawan nengok senyuman wafiq..hehehe..gud luck!

mamawafiq on June 4, 2010 at 9:18 AM said...

ye ke... hehehe.. TQ

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez