Thursday, June 10, 2010

Kiriman Yang x Diduga...

Posted by mamawafiq at 1:53 PM
Balik keje ptg kelmarin terus g post bx.. chk surat cz bil air xsampai².. buka je box tu.. mak aii... byknye risalah² yg x diperlukan.. bagi aku la... risalah tentang pinjaman, itu dan ini... dalam byk² ade la satu sampul surat... (termasuk gak la bil air.. terselit sekali, nasib baik aku xbuang cz bersama² risalah² yg aku anggap sampah tu)... Surat tu diatas nama aku.. ish.. pelik ni.. x penah² dapat surat... PERSONAL...
aku mmg dah xsabar nk tgk isi surat tu.. dari dalam lif lagi aku dah start koyak surat tu. punye la xsabar kan... dan...... rupa²nye............................
xtahu la ape perasaan aku... suke ade sakit hati pun ade gak... suke sebab dapat balik sume kad² aku... sakit hati cz surat tu aku terima lambat.. aku dah buat baru dah mykad, mykid, lesen... anyway terima kasih la pada sesiapa yg poskan barang² tu semua...

7 comments:

aliesha kirana on June 10, 2010 at 3:24 PM said...

hari tu kena curi ke? keciannye~

.:mama dhia:. on June 10, 2010 at 3:35 PM said...

dah wat baru pun sumer kad2 kan??tp baik ati tul org yg pulangkan tu...

mamawafiq on June 10, 2010 at 5:01 PM said...

a;ah mama dhia.. dah buat baru sume tu...

mamawafiq on June 10, 2010 at 5:01 PM said...

aliesha kirana : ari tu xtahu camne hubby tersalah letak.. dalam erti kata lain tercicir kot..

sis shuhada on June 11, 2010 at 9:24 AM said...

yela kan.. dpt balik tu hepi gak tp bila pikir dh berhabis juge utk wat balik yg baru dlm keadaan kalut2 semua... sabar je la.

helena's on June 11, 2010 at 3:39 PM said...

ooo tercicir..takpelah kire okay jugak orang tu pulang kan..

rieda96 on June 11, 2010 at 10:29 PM said...

handphone takde pulak yang nak bagi balik kan? tapi syukurla, at least, dia pulangkan...

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez