Tuesday, January 12, 2010

♥♥XTVT hujung minggu♥♥

Posted by mamawafiq at 11:18 AM
Hujung minggu lepas wafiQ balik seremban, tengok atok kurus.. WafiQ kalau dah siap, dh kuarkan beg die.. bukan nk duduk diam dah… walaupun die tgk mama n abah die still cam nenek kebayan.. die xkira.. asalkan die dh encem, beg die dh siap, die kire nk jalan je… so kitaorg pun kne lah cepat² bersiap cz die asyik merengek je…

Kat umah atok wafiQ… WafiQ sgt suke main ade 1 patung bear ( bear rasenye tapi kaler ijau).. kecik je, aku rase ade la sesapa yg g M’D dapat hadiah tu… habis masuk mulut die… meleleh² air liur.. skrg ni tabiat wafiQ suke tarik baju n suar die.. kengkadang tu sampai nampak pusat.. bile aku tegur die sengeh je… baju die aku tight in sekejap je pastu abis die tarik sambil guling²… Balik kali ni die cukup berkenan ngn c. ani.. (kakak ipar aku).. pantang nampak c.ani, mesti die sengeh n siap panggil lagi… melampau betul.. tapi tido tetap ngn mama n abah..

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez