Tuesday, August 3, 2010

"Cuties Stripes n Line Contest"

Posted by mamawafiq at 12:52 PM
walaupun xpenah menang sebarang contest or GA aku tetap xakan berputus asa untuk join mana² contest or GA yg aku "terpandang" n kali ni aku "terpandang" "Cuties Stripes n Line Contest" anjuran http://miszmaliana.blogspot.com/ 
DueDate : 15 Ogos 2010

NAMA : AQIL WAFIQ
UMUR : 11 BULAN
Pic ni aku snap time kitaorg g carrefour, seremban... pusing punye pusing kitaorg pun g la kat bahagian toy.. sajer je bagi wafiQ test keta tu... klu ok baru nk beli... wafiQ sgt suke.... dan akhirnye... xbeli pun.. cakap kat abah wafiQ tunggu wafiQ besar sikit la....

1 comments:

Nurul on August 29, 2010 at 10:40 AM said...

anak kak siah pn kecik jer achik.. relaks.. janji sihat...

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez