Friday, July 30, 2010

parking... arghhh...

Posted by mamawafiq at 10:22 AM
Bile sebut pasal parking aku mmh hangin la.... tension aku ngn manusia² yg xpenah fkr pasal org lain.... nk kata x g kursus memandu, camne leh dpt lesen tapi kelakuan tu cam x sekolah..
camni la lebih kurang keadaan depan lif nk masuk umah aku tu... kebetulan bawah umah aku tu ade taska n tadika jadi mmg berlambak la ibu bapa yg dtg amik anak² time petang dan parking ikut suke mak bapak dorg je.. korang fkr la kalau dah parking camtu n tunggu dalam keta... org lain nk lalu kat situ lak camne??? kalau bergesel tau lak ko marah tapi parking cam org xde otak...
camni lak.. aku xtau ketegori ape.... ketegori x sekolah kot... ye la.. dah terang² tu tempat parking moto ko leh sondol keta ko.... tu kalau kete kene calar jgn la salahkan org lain.... sendiri punye salah... sape x bengang kalau parking full n tiba² ade lak dengan selamber badaknye parking camni....
yang ni dan...
yang ni situasi lebih kurang sama... selalu sgt berlaku... x kira kat mana pun.... ni la punca kesesakan lalu lintas... agak² korang la camne la nk ajar org camni....
camne la dorg leh parking camni erk...

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez