Thursday, July 29, 2010

BabyIbu Giveaway: BabyRuffkins

Posted by mamawafiq at 10:49 AM

Aku tertarik ngan GA yg dianjurkan oleh BabyIbu  dan terpanggil untuk join GA ni.. Penaja GA ni ialah BabyRuffkins ....Aku mmg selalu menjamu mata kat web BabyRuffkins ni dan dalam byk² barang kat sini yg paling menarik hati aku Fisher Price - Laugh & Learn Learning Table.. jom kite tgk camne la bentuk beda lah ni...
  wafiq mesti suke table ni cz wafiq mmg xcited ngn benda² yg ade lampu... n die lak skrg ni mmg tgh suke berdiri n menyendeng kat sofa n coffe table kat umah tu.. klu die ade table sendiri xde la asyik nk ke coffe table je... lagipun kaler die menarik... Jom kite tgk lak ciri² nye...

  • Two interactive play modes teach A-B-C’s, 1-2-3’s, colors, textures, first words, music, and so much more!

  • 15 sing-along songs, 10 fascinating activities, speech, sounds, and lots of ways to imagine and play.

  • Requires 3 “AA” alkaline batteries

  • Teaches: Alphabet Numbers Colors Shapes Words Actions Textures Manners

  • Award Winner, Great American Toy Test – The Best of the Rest, ’Educational Toys’ 2004
 

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez