Wednesday, July 21, 2010

Giveaway I Love You

Posted by mamawafiq at 11:10 AM
Giveaway blog My Small World ni dijalankan dari 9 Julai 2010 - 24 Julai 2010 sehingga 5.00 pm. Give yg aku join kali ni di anjurkan oleh Blog My Small World ~ http://ezna-daniayasmine.blogspot.com.. Cuba² join.. mana la tau bertuah kali ni kan... walaupun selama ni x pernah menang pun.. huhuhu... tapi aku tetap mencuba.... mencuba dan mencuba


Ni Sticky Mode
dan.........


Pic ni wafiq baru pas makan biskut tu yg mulut comot tapi cara pandangan die tu bagi aku.. cute sgt..

Syarat Syarat

1. Jadi follower blog ini. My Small World. ~~ Dah Follow
2. Buat entry tentang giveaway I LOVE YOU dan letak logo di atas di dalam entry blog anda. ~~ Dah Jugak
3. Sertakan 1 gambar anak anda / anak saudara yang paling comel dlm format jpg. Imej gambar hendaklah tidak terlalu besar. Umur tidak ada limit. ~ Selesai
4. Sertakan di komen entry ini :-


Nama :
Link entry blog anda :
Email anda :


5. Hakim, adik2 penganjur......
6. Hadiahnyer......watermark dari Whitey Mommy ini....

tambahkan lagi hadiah Watermark untuk Giveaway ini....so inilah ruper Watermark yang kedua...

Nama blog tuan punye giveaway akan ditukarkan kepada nama blog pemenang". Jadi, apa tunggu lagi??

JOM LA JOIN RAMAI-RAMAI

3 comments:

Ummi Dania Yasmine on July 21, 2010 at 11:40 AM said...

salam kenal,

Terima kasih join GA blog My Small World. Good Luck!!!

sis shuhada on July 21, 2010 at 3:46 PM said...

eyh... nak join sama, boleh? hehehe.

mamawafiq on July 23, 2010 at 11:41 AM said...

bole.. bole.. jom la join ramai²...

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez