Wednesday, July 21, 2010

Lucky Draw RASP ...

Posted by mamawafiq at 10:39 AM
Lucky Draw ni dibuat sempena besday RASP kite...

Syarat2nya adalah :-




1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...
2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...
3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...
4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....
5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....



Tu je syarat2nya...sap sap soi.....tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam. Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010. Cabutan nama-nama pemenang yang bertuah akan dilakukan oleh SH. 3 pemenang akan dipilih...Keputusan adalah muktamad!




So.... ramai² la kite memeriahkan LUCKY DRAW ni.. mane tahu ade rezeki ke....

1 comments:

rasp on July 21, 2010 at 10:20 PM said...

thanks for joining....gud luck!

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez