Thursday, December 23, 2010

windu.... sewindu-windunyeee.....

Posted by mamawafiq at 10:34 AM
Dah lama sgt x update blog ni.. bukan xnk... nak sggttt.. bukan xrindu.. tersangat la rindu.... tapi bile start je nk ber"blog" dtg pulak mood MALAS... adihhh.. penyakit yg xde ubat...

Sejak kebelakangan ni sgt byk perkara² yg x d ingini dan juga perkara yg menggembirakan aku tapi xsempat nk kongsi kat sini.. nk kate bz... x bz langsung.. tapi ntah la....

walaupun aku xupdate blog aku... xbermakna aku menyepikan diri dari dunia blog... aku still lagi tergah blog² feberet aku... cuma aku xde tinggalkan sebarang komen la... jadi silent reader je.... ok gak kan???

tapi.. lepas ni aku nk start ber"blog" balik la... byk tol citer aku nk kongsi kat sini yg masih terperuk dlm kepala otak aku ni...  Nantikan come back aku... (hehehe.. cam astis la pulak)..

2 comments:

sis shuhada on December 29, 2010 at 8:59 AM said...

hehe update jgn xupdate! (>.~)

mamawafiq on December 29, 2010 at 3:07 PM said...

hehehe.. jgn jeles kalau dah berhasil nanti..

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez