Friday, January 14, 2011

Setuju x kalau fesbuk di TUTUP?????

Posted by mamawafiq at 12:19 PM
mana² aku g mesti ade je org citer pasal owner fesbuk nk tutup akaun fesbuk... so nk tau gak la.. pendapat kengkawan sume.. korang setuju ke klu fesbuk ni ditutup... owner die bg alasan dia dah xlarat nk handle fesbuk lagi... 
Aku??? xkisah kot klu 'benda lah" ni nk tutup cz xde la gile sgt ngn fb ni... maklum la kat opis fb kne blok ade aku layan je... xde la 24 jam mengadap bende ni... kira aku bagi 50-50 la undi aku untuk kes penutupan fb ni... bukan ape... aku akui fesbuk ni ade byk kebaikan tapi byk gak keburukannye... di ingatkan keburukan tu bukan dari owner fb tau.. keburukan tu dari pengguna fb..
tgk cam katun kat atas ni... main fb sampai lupe kerje.. bile dah jadi camni.. nk salahkan sape?? bos ke ???
 bukan setakat anak muda.. sape yg kire die muda angkat tangan!!! mokcik².. pokcik².. atok².. nenek² sume dah ade akaun fb... mokcik-pokcik tu dgn alasan leh sembang ngn anak buah n sedara mara ngn terpisah jauh.. n atok nenek ngn alasan nk tgk gambar anak² cucu² yang jarang balik kg...
ni.. korg nilai la sendiri ape masalah minah ni...
bagi korang.. perlu ke bende camni kite bincang kat fb??
mamat ni... suatu ketika dulu sgt popular ngn statement² camni... dan utk pengetahuan korang akaun fb die, die dh close...
 budak ni punye status pun buat org lain PANASS gak... tapi org yg reply pun leh tahan gak bahasanye
ingatkan dah abis... rupanya ade lagi yg budak ni x puashati...
ni last entry budak ni... aku xtahu ape dah jadi ngn budak ni.. n aku xpasti die ni betul² minta maaf or atas desakan org lain...
nape korang create camni... sian kat korg kan.. korang beria² xpuashati... sampai camni... ape yg korang dapat??? die dapat gak la berpuluh² ribu...
juri xbodoh la... ni juara lagu k... pemilihan berdasarkan lirik lagu k.. persembahan jatuh tempat ke-2.. so.. fikir² kan la....
byk betul disalah guna oleh bebudak zaman skrg ni... tapi aku dah malas nk cari salah dorg pasal benda ni... semalam aku dgr hotfm.. dorg bincang pasal ni la, ade sorg pendengar tu bagi sms, dia cakap xsetuju kalau fb ni ditutup cz dia cakap fb ni la tempat die luahkan perasaan.. lebih kurang cam dairy la... then FBI cakap.. kelakar kan... dia bagi dairy die sume org boleh baca.. hehehe..sebab tu aku putuskan utk tidak mempunyai dairy selama-lamanya...

3 comments:

najwa napatah on January 14, 2011 at 2:06 PM said...

ooo..hebat lagi entri mamawafiq gitu lorh..sokong jugak fb ni ttp.tngklah bnyak btol penyalahgunaan smpi boleh hina Allah.suka hati hina orang.tak patut.tp kan lau x der fb ni kompem lost contact ngn kengkawan.ada pro ngn kontranya.

mamawafiq on January 14, 2011 at 3:13 PM said...

TQ najwa.. bukan pe.. teruja tgk n3 najwa.. hehehe... tapi,tu la..sbnrnya buruk baik pada kita... klu kita masuk dgn tujuan nk rapatkan silaturrahim n cari kengkawan lama ok la.. yg xbagus ni yg slah guna... sampai bole bercerai berai pun ader....

MERAH on January 27, 2011 at 2:41 PM said...

wahhh setuju.
org dah taksub sgt guna fb ni smpai gune ke arah lain plak.huhu :)

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez