Monday, May 10, 2010

♥ 2x kene tag ngn sis-umi.... adddooooiiiii

Posted by mamawafiq at 2:32 PM
Akhirnye aku kne gak tag... from sis-umi.... adoiii dah xde alasan nk bagi ni... jadi aku mengalah la kan sebagai adik yang baik... hehehe

1.Go to your photo files… Select the 8th photo folder.
( kalau takde sampai 8 folder..pada first folder pun ok gak..)

 2.Select the 8th photo in that folder.
(kalau takde sampai 8 gambar..cari la gambar yang terakhir..)


3. Post that photo along with the story behind it.


Ni la my hubby zaman muda² (muka suci lagi tu).... time tu malam buka hadiah... pas kenduri kat umah aku... dengan selambe my hubby pakai kain pelikat je time aktiviti buka hadiah potong kek tu.. aku lak pakai suar track je... hehehe.. mesti tertanya² aku kat mana time ni... jawapannya....... aku la tukang tangkap gambaq tu... tgk tu betapa ramainya assistance laki aku.. tukang edarkan kek kat  sedara mara yang lain la...

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!

Disebabkan aku dah kne tag jadi aku dgn berbesar hatinye nk TAG arg lain.... kepada sesiapa yg TER'baca' n3 aku ni secara automatik dah kne TAG ngn aku.. hahaha...

1 comments:

✿ shuhada on May 10, 2010 at 9:53 PM said...

hahaha. mmg mude la muka zam!

tq2 wat tag ni.. nanti wat lg ye!

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez