Monday, May 31, 2010

Aku, Ida dan Kenangan......

Posted by mamawafiq at 9:43 AM
Salam.....

Hari ni aku terasa nk imbas kenangan aku ngn "seseorang" yg aku anggap kawan yg cukup baik (tp xtau la die rasa aku baik ke x ngn dia... hehehe)... waktu tu aku menetap kat kulim, kedah.... n bekerja di Gurmit Paramjit & Co... opis yg byk bagi aku pengajaran... byk aku belajar kat situ... ttg apa erti kawan.. siapa musuh... siapa dalam selimut... apa erti cinta... pengalaman yg xdapat aku lupa sampai bila²...

ni pengenalan....

Ni time besday ida

ni pic kat Langkawi....
ni masa ida kawen.... aku sedih sgt... ye la pas kawen kan dah xleh nk lepak² ngn aku dah...

ni kat Kelab Cinta Sayang... dinner opis...

ni kat opis... tgh buat keje la konon...

ni la kenangan aku ngn ida... pas die kawen die dah xkeje kat opis tu dah... n skrg pun aku dah xkeje kat sana dah... masing² dah ada keluarga sendiri kan.... utk pengetahuan ida... aku selalu rindu kat hang....

2 comments:

rieda96 on June 2, 2010 at 1:29 AM said...

wei, sorryla, aku baru tengok entry hang untuk aku.. aku sangat menghargainya.. thanks.. aku ingat hang dah lupa kat aku, bila aku coment kat blog hang, tak de jawapan pun, rupa2nya, aku masih lagi kat hati hang.. thanks ein..

mamawafiq on June 2, 2010 at 9:01 AM said...

aku sentiasa ingat kat hang.. maybe time hang komen tu aku x online... teringat kenangan kite.. aku rindu sgt kat hang...

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez