Wednesday, May 26, 2010

KAWAN MAKAN KAWAN…

Posted by mamawafiq at 5:25 PM
Sakit hati betul bile difikirkan…. Org yg kite sangka kawan rupanya musuh dalam selimut… aku percaya giler kat die, semua benda aku citer kat die last² die tikam aku dari belakang….

Aku pelik la, ape la yg die sakit hati sgt kat aku, padahal aku xpernah pun kacau hidup die, klu die ade masalah n nk citer kat aku… aku tolong… bile die minta tolong aku.. aku tolong.. tapi sia² je aku buat baik ngn die cz dalam die die wt hal ngn aku…

Sejak dari aku mula keje lagi aku dah rase die ni lain mcm tapi aku ignore je bile fkr xkan die sanggup wt camtu… tapi bile aku kne hari ni (setelah sekian lama kawan ngn die) baru aku kenal siapa die… tapi jgn risau la beb.. aku akan tetap kawan ngn ko tapi xkan sebaik dulu la kot.. aku x suke kawan yg suke tikam kawan dari belakang…. Patut la orang cakap orang * * * * * perangai x bagus… Now.. aku percaya….


4 comments:

.:mama dhia:. on May 27, 2010 at 8:47 AM said...

sabar jer la lin...org mcm tu mmg x sesuai jd kawan.. pasni jgn cite pape pun kat die...kawan dgn org yg jujur berkawan ngan kite..

G-WiN on May 27, 2010 at 9:31 AM said...

tu la yana.... mmg xsangka betul.. die die cam baik² je.. sume org percaya yg die tu baik.. tapi xsangka kan....

rieda96 on June 2, 2010 at 1:37 AM said...

ala ein.. kita bukan tak besa kena kan sebelum ni.. biaqla... tuhan tu ada..janji kita tau apa yang kita buat tu betol sudah.. kita kerja cari rezeki, tak kacau orang, dia bt pngai camtu, biarkan.. tuhan tu dah tunjuk dia bukan kawan yang terbaik untuk hang..

mamawafiq on June 3, 2010 at 9:39 AM said...

ye la kan ida... dulu kita kne lagi terukkan... siap bertikam lidah lagi... hehehe

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez