Thursday, May 20, 2010

contest senyuman paling menawan

Posted by mamawafiq at 2:14 PM

      lagi sekali aku kne TAG ngn sis-umi... hukhukhuk... tapi TAG kali aku rase cam menarik gak la cz senyuman paling menawan.. sis-umi ni mmg prihatin.... kuikuikui

Syarat-syaratnyer :
1: contest nie terbuka tuk semua peringkat umur. --> yup.. sudah semestinye.............
2: 1 gambar je ( GAMBAR ANDA) --> haruslah.....
3: gambar mestilah senyum yang memang ikhlas --> wink... wink....
4: gambar BERSEORANGAN --> ermmm...
5: mestilah menjadi follower miss chentazetty --> orait...
6: sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada miss chentazetty --> ok
7: tag kan kawan2 anda minimum 4org.. make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag --> oraiitt..
8: tarikh penyertaan tutup pada  20 Mei 2010 --> sape yg kne TAG tu faham² la erk.. lakukan tugas anda...

N Pic yang menjadi pertaruhan ialah.. jeng... jeng... jeng....


amacam???? mesti ade yg rase nk bunuh diri kan?.. kuikuikui...

Orang yg seangkatan ngn aku :

my frenz - Emma
                Ayu 
              Ida
                 Yana
Ni la sticky pic utk contest ni.
 

1 comments:

Emacupcake on May 20, 2010 at 4:07 PM said...

wowo..gamaknyer kena tangkap gambor malam ni..kena pakai bulu mate palsu gak..hehe..tenkiu kak..

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez