Wednesday, December 16, 2009

Masuk Opis selepas seminggu terperap kat umah...

Posted by mamawafiq at 5:06 PM
Ari ni baru masuk opis.. setelah sekian lama terperap kat umah.. nk wt camne.. dh takdir.. huhuhu….

Ari rabu lepas aku g klinik gak cz xtahan dah.. mata pedih n gatal… g klinik Qistina yg kat sri kembangan tu.. doctor cakap mata aku dah ade selaput n dah cfm “sakit mata”.. dapat MC 2 hari…
walaupun sakit mata tapi tetap maintain....

Walaupun dapat MC 2 hari aku tetap antar wafiQ kat umah pengasuh die.. risau klu die rapat sgt ngn aku leh jangkit lak… ari khamis tu g klinik sekali lagi cz mata xelok lagi.. (aku rasa la).. erm dapat lagi sehari… hehehe…

Nk dijadikan cerita.. ari jumaat (pagi) pengasuh wafiQ kol cakap die kne sakit mata.. aduuhhh… maka aku pun berkorban la utk anak tersayang.. aku amik EL… pastu abah wafiQ lak kne sakit mata + demam… walau mcm tu kitaorg tetap g jalan² kat alamanda arie ahad tu… abah wafiQ shopping siap pakai spek mata itam… cam belagak je…

Arie isnin tu anak pengasuh wafiQ lak kne sakit mata + demam… n seterusnye suami die lak.. EL lagi aku 2 hari… tapi arie ni aku antar gak la wafiQ cz dh xmampu nk amik cuti dah.. (kes x cukup cuti)…




0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez