Tuesday, December 22, 2009

CuTi 3 HaRi.....

Posted by mamawafiq at 3:38 PM
Jumaat, sabtu n ahad yang lepas… cuti awal muharram… sebelum terlambat… selamat tahun baru pada semua kengkawan…

Xde g memana pun cz abah wafiQ kne keje kat penang.. tinggallah aku dua beranak je kat umah.. tau² je la klu dah dua-beranak je kan.. keje aku melepak ngn wafiQ je la… tgk tv je la kitaorg pastu layan kerenah wafiQ yg dah macam² tu…

Tambahan lak wafiQ dh dapat pelajaran baru… baru meniarap.. pantang lepa sikit asyik telangkup je pastu bile dah x bole nk telentang balik , die menjerit.. pastu aku lak dapat job baru.. kutip wafiQ n letak balik atas toto die… seluruh toto tu die explore… aku kutip klu die dah over sampai atas lantai la…

tu pandang ape wafiQ.. dah target nk lepak kat ne ke...

Time menyusu lak di jadikan time nk hilangkan dahaga je… mengopi jap, pastu agak² dh basah tekak dia, sambung main balik.. aku dh jadi cam R & R lak…. huhuhu…

ni cara² nk bagi laju....
Glitter Text

Make your own Glitter Graphics

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez