Wednesday, December 30, 2009

Cukur Jambul n Doa Selamat Muhammad Saiful Asyraf

Posted by mamawafiq at 2:17 PM


Arie sabtu lepas kami bawa mak n abah g setiawan.. Kak Lie baru bersalin, baby boy lagi… last katanye tapi ntah la.. hehehe… ye la… lelaki berkederet je… harapkan ayong sorg je pompuan.. nasib la… time aku g tu baru 16 hari dalam pantang.. nampak gayanya yg ni lain sikit dari adik beradiknye yg lain.. agak cerah sikit.. abah cakap terkenan ngn wafiQ.. hehehe.. Anak die x byk kerenah tapi jenis yg xtahan sejuk.. sian aku tgk tambahan lak skrg ni musim hujan.. kak lie cakap klu hujan dorang bakar sabut/tempurung kelapa atas uri asyraf (atas tanah la bukan kne korek).. nak bagi panas… dia la kata, aku pun xtau setakat mana kebenarannya.. wafiQ bukan main suke lagi… ye la sume org layan die… sapai xmau tido… aku saja je dukung asyraf cz nk tgk reaksi wafiQ.. mengamuk die… mak aku amik wafiQ.. tapi wafiQ sibuk je nk pegang asyraf jugak… tu mak ckp.. Hang x bole ada adik dalam waktu terdekat ni wafiQ… jeles… hehehe.. aku pun xmau la dlm waktu terdekat ni.. awal sgt.. sian kat wafiQ…


0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez