Thursday, December 17, 2009

Pelajaran Baru WafiQ...

Posted by mamawafiq at 3:14 PM


wafiQ baru dapat pelajaran baru…. Minggu lepas die asyik nk mengiring je… tido pun mengiring skrg ni… tapi ari khamis yg lepas die dh start meniarap.. tapi x reti tarik tangan lagi… bile xleh tarik tangan die mengamuk… n die berjaya meniarap ngn success kelmarin… asal aku baringkan die je mesti die pusingkan badan die… telangkup.. pandang kiri kanan .. pastu sengeh kat sume org… syok kot.. selama ni asyik pandang atas je… la ni dah xreti nk baring elok² dah… berpusing²… klu satu tilam tu mmg die sorg je… nk tido pun kne hati² kengkadang tu sedar² kepala die kat atas tilam n kaki die dah kt tempat aku dah… nasib baik aku ni bukan jenis yg tidoq mampus…

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez