Monday, December 28, 2009

Breast Pump Oh Breast Pump....

Posted by mamawafiq at 4:37 PM
Cuti 3 hari menggembirakan aku cz dapat balik PERAK… Ptg khamis tu aku balik awal.. kemas² barang, kain baju aku, suami n wafiQ.. x ketinggalan Breast Pump Kesayangan aku.. Cuci n lap ngn kain pastu susun dalam cooler beg… setelah semua siap kami pun bertolak dari umah pukul 6.00 ptg.. sampai tgh jalan, wafiQ nk menyusu.. aku pun kuarkan pump aku, sebelah menyusu wafiQ n kononnye sebelah lagi nk pump.. pump punye pump tapi susu xkuar… uiks.. nape lak ni… aku pelik lak.. suami lak asyik tanye.. nape?.. nape?... nape?... pastu baru aku perasan… bahagian yg tgh botol tu x de… camne die nk kuar.. huhuhu.. camne ni… bagi tau kat suami.. suami aku punye la bising… potpet² die membebel dlm kereta.. aku dah sedih sambil susukan wafiQ… Last² die cakap kite cari la pump lain yg biase² kat supermarket.. die cakap cari sampai dapat… kalau xdpt malam ni esok cari lagi kat setiawan… huhuhu… sampai tg malim singgah kat billion cari pump.. cari punye cari dapat la satu yg seakan ngn pump aku…
ni la pump "terdesak" aku...

Malam tu bermula la xtvt aku bersama pump yg baru.. hasilnye xberape memberangsangkan tapi jadilah dari xade.. klu xpump sian lak kat wafiQ stok xcukup…walau macam mana pun pump medela aku gak yg best.. moral : lain kali kalau nk g memana tu chk, double chk… double chk n double chk… pastikan barang yg paling penting ni x de yg tertinggal…
ni la pump kesayangan aku.. huhuhu


Glitter Text

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez