Tuesday, December 22, 2009

Penat sampai ter"tido"

Posted by mamawafiq at 4:23 PM
Sejak² wafiQ pandai meniarap ni die dah xde keja lain.. letak je atas toto tu terus die berpusing nk meniarap… xkira masa.. sampaikan time tido pun dia sayang nk tinggal pelajaran baru dia tu.. x caya tgk pick kat bawah ni….


Hari tu bawa die chk 4 bulan kat klinik kesihatan putrajaya.. time nk timbang berat tu sibuk je die nk mengiring… uish.. kat sini xleh meniarap la wafiQ… pastu nk ukur panjang pun sama… mengiring ke kanan, mengiring ke kiri… xreti duduk diam… dalam bersusah payah berjaya jugak nurse tu amik berat badan n panjang dia… dalam stroller pun skrg ni aku dah xbagi die tido atas bantal.. asyik jatuh bantal je… biaQ dia bebas sikit kalau xdak bantal ni…
Glitter Text

Make your own Glitter Graphics

0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez