Monday, December 7, 2009

Posted by mamawafiq at 12:52 PM
Monday Mood….

Pagi tadi rase berat je nk bersiap g keje.. dah la wafiQ buat perangai malam tadi.. xnk tido tapi mata dah merah, menguap dh byk kali tapi xnk tido gak.. tahan mata.. klu tahan tu x merengek xpe la jugak, ni x… merengek nk berkepit je ngn aku.. Abah wafiQ lak x balik lagi dari penang (outstation)..bile bawa masuk bilik die xnk tido kat tempat tido die.. last² aku angkat letak die kat sebelah aku.. tido ngn aku.. baru die tido… x sedar² dh.. bangun nk menysu je… WafiQ… wafiQ…

Setelah puas pujuk baru wafiQ nk tido..

Hari sabtu bawa wafiQ shopping kat JUSCO equine.. barang aku langsung xde sume barang wafiQ.. mama cume beli roti je unutuk diri sendiri.. beli baju untuk wafiQ.. nak pakai time kenduri umah atok seremban 12hb ni… Lepas penat shopping, lepak kt food court… bkn lepak sbnrnye tapi lebih kepada melantak.. hehehe.. aku n abah wafiQ belasah nasi ayam.. kitaorang kalu g Jusco Equine tu mesti g makan kat gerai nasi ayam tu.. best…

Ni la rupe nasi ayam yg jadi pujaan kitaorg tu...

Balik umah dlm petang la.. mandikan wafiQ pastu kitaorg kuar lagi g lepak umah my my BIL kat KAJANG… wafiQ xnk duduk lak.. Maybe penat kot.. sampai tertido la kat umah my BIL tu.. tido dlm bilik utama (ade icon) lagi.. hebat betul wafiQ.. pastu selimut ngn toto..aku masuk bilik tu pun xtahan sejuk.. tu yg selimutkan wafiQ ngn toto tebal tu.. sian kat dorg nk main ngn wafiQ tapi wafiQ lak bad mood.. pastu wafiQ lak pilih org.. x sume org leh dukung die… hehehe.. pemilih gak anak aku nih…



0 comments:

 

My Small Family Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez